6 oktober 2021
19:30

Älvsjö AIK FF

Referat: Västerhaninge IF - Älvsjö AIK FF

0 - 0 hemma mot redan avsågade Älvsjö AIK hemma på Hanveden inte ok någonstans. Visst vi kan skylla på domare och ett grisigt, destruktivt spelande Älvsjö men sanningen är att trots ett enormt bollinnehav skapas alldeles för få chanser. Vi kan räkna en jättechans för Västerhaninge på hela matchen, en chans där bollen räddades vid tre tillfällen på mållinjen. Det var i första halvlek.
Älvsjö hade en stor chans vid ett friläge i andra halvlek. Mohammed skulle givetvis haft straff då han blev kapad av inte en utan två spelare samtidigt. Bollinnehavet var enormt för Västerhaninge men när laget kommer upp i sista tredjedelen saknas en tydlig plan. Vi skjuter inte när vi har lägen och vi passar inte när sådana lägen uppstår. Då vinner man inte några fotbollsmatcher. Vi bör även hålla oss tillräckligt kalla än att börja fokusera på domaren hela tiden. Så överlägsna är vi inte i den här typen av matcher att vi har råd att ödsla en massa energi på matchfunktionärerna.
Nu får vi deppa idag och sen ladda för en förhoppningsvis roligare match på söndag mot Segeltorp.